Tornen a la presó tres joves detinguts amb marihuana que feia vint dies que estaven en llibertat

Fa deu dius el Tribunal de Corts ja va revocar l’alliberament provisional del quart dels implicats, enxampats el maig a la Rabassa amb tres quilos de l’estupefaent

Entrada a la presó de la Comella.
Entrada a la presó de la Comella. ARXIU

Si fa deu dies va tornar a ingressar un dels quatre joves detinguts el maig a la Rabassa amb tres quilos de marihuana, aquest dimecres ho han fet els altres tres. El Tribunal de Corts també ha revocat en aquests casos l’alliberament que al seu dia, i amb unes quantes jornades de diferència, havia decretat la batlle instructora. El Tribunal de Corts ha atès el recurs presentat per la fiscalia i com ja va fer amb el primer dels casos, creu que en no haver pogut accedir a informació de telèfons mòbils encara hi ha risc de destrucció de proves.

Els joves que avui han retornat al centre penitenciari havien estat alliberats de manera provisional el 10 de desembre després que seguissin els passos del seu company, que havia estat més insistent en les peticions de llibertat i després de prestar declaració davant de la instructora van veure com els alliberava. Però el recurs del ministeri fiscal amb prou feina els ha durat vint dies.

Una imatge del centre penitenciari.

Relacionat

Llibertat provisional per a quatre joves detinguts el maig amb tres quilos de marihuana

Tots quatre van ser detinguts el 8 de maig a la nit a la zona del Tobotronc. Un era el conductor del cotxe que esperava els altres tres, que suposadament haurien anat per la muntanya a buscar la marihuana que asseguren que, tot i la quantitat -en duia aproximadament un quilo cadascun-, era per al seu consum propi. Tots quatre tenien almenys llavors una important addicció als estupefaents. Alhora, el confinament que hi havia llavors feia més complicat que mai tenir accés a la droga.

Comentaris (9)

Trending