Surt de la presó el jove de l’altercat amb agents de circulació a la plaça dels Dos Valires

Formalment no estava ingressat, però en no tenir domicili fixe reconegut ha hagut de passar l’arrest establert per la Batllia a la Comella

Un vehicle policial marxa del lloc dels fets després de la batussa.
Un vehicle policial marxa del lloc dels fets després de la batussa.

El jove que va entrar a la presó el 4 de febrer arran de la batussa que un grup d’adolescents va protagonitzar a la plaça dels Dos Valires amb agents de circulació d’Escaldes ja ha deixat el centre penitenciari. De fet, ho va fer dimarts a la tarda. S’acabava el termini d’arrest domiciliari imposat per la Batllia arran d’aquells fets, que van causar un notable rebombori i acusacions creuades entre els joves i els agents sobre qui havia instigat primer l’altercat.

Formalment, el noi no va estar condemnat a una pena de presó. Però en no tenir un domicili fixe i estable reconegut, l’arrest domiciliari establert per la batlle que va analitzar la causa de guàrdia va comportar que hagués d’entrar a la Comella. L’altra detinguda pel mateix afer, en aquest cas una noia, va rebre la mateixa pena però, en aquest cas, en tenir domicili estable ha hagut de complir la mesura a casa seva, una mesura que, de fet, alguns dies s’ha saltat i fins i tot, segons algunes fonts, ho hauria publicitat a través de les xarxes socials, situació que va valdre que la policia exercís un control per tal que complís allò dictat per l’autoritat judicial.

Una imatge del centre penitenciari.

Relacionat

Ingressa a la presó un dels dos detinguts en la batussa amb els urbans d’Escaldes

Arran d’aquells fets, el comú d’Escaldes, que va presentar una denúncia per preservar l’autoritat i la integritat dels seus funcionaris, dos dels quals, almenys, van haver d’acudir al servei d’Urgències de l’hospital per tractar-se les lesions sofertes, va activar una reunió amb els responsables del ministeri d’Interior per tal de clarificar els protocols d’actuació en el cas d’aglomeracions de persones que puguin derivar en una batussa.

Comentaris (1)

Trending