Ingressa a la presó un dels dos detinguts en la batussa amb els urbans d’Escaldes

El comú presentarà denúncia contra els implicats per reforçar l’acusació mentre que els joves mantenen que ells no van iniciar cap baralla

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

El noi detingut dimecres al vespre en relació amb la batussa que hi va haver a la plaça dels Dos Valires amb agents de circulació d’Escaldes ha ingressat al centre penitenciari, per les lesions causades a un dels urbans i pel fet que no té un domicili fixe. Per a la noia també detinguda s’hauria decretat un arrest domiciliari després de passar a disposició judicial. Tots dos, de 19 i 20 anys, formaven part del grup de set joves que van protagonitzar un altercat, inicialment, amb dos urbans que els demanaven que marxessin del lloc on estaven i, suposadament, deixessin de fer el ‘botellón’ que els joves neguen.

El comú d’Escaldes té intenció de presentar una denúncia contra els implicats per reforçar l’acusació contra els joves i, alhora, defensar l’autoritats dels agents de circulació, que no és el primer cop d’ençà que va esclatar la crisi sanitària que es veuen immersos en batusses de certa rellevància. Mentrestant, els joves mantenen que no van ser ells qui van iniciar la baralla, sinó que sols haurien respost al que consideren provocacions dels agents.

Els antecedents que tenen els dos joves i el fet que almenys en el cas del noi no hi hauria dubte que hauria colpejat un dels agents, que són reconeguts com a autoritat, hauria portat la Batllia a adoptar les mesures decretades. El jove, a més tindria prohibit acostar-se al seu domicili familiar, i en no tenir-ne cap altre de fixe reconegut no s’hauria pogut establir una mesura diferent a la de l’ingrés a la presó.

Comentaris (7)

Trending