Petició de tres anys per un acusat de vendre cocaïna per al Nadal del 2018

Un home resident de 44 anys està privat de llibertat des del 29 de desembre del 2018 quan se li van enxampar 12 grams de cocaïna i 10 d’haixix

Materials i diners comissats en la denominada operació 'Caloret'.
Materials i diners comissats en la denominada operació 'Caloret'. POLICIA D'ANDORRA

El Tribunal de Corts jutja aquest dimecres un resident que va ser detingut el 29 de desembre del 2018 acusat de ser un petit traficant de droga. Concretament, venedor presumpte de cocaïna i haixix. Se’l van enxampar en el marc de l’increment de controls que sol fer la policia en els períodes nadalencs. Si no canvia la seva qualificació, la fiscalia preveu sol·licitar tres anys de presó per aquest home, que avui té 44 anys.

L'operació policial, que es va batejar amb el nom de ‘Caloret' va permetre comissar un total de 12,23 grams de cocaïna. Una part del producte ja es trobava condicionat i preparat per a la venta en embolcalls individuals d'un pes aproximat d'un gram mentre que l'altra part es constituïa d'una sol bloc de matèria estupefaent. Igualment, durant la perquisició domiciliària es descobria una bàscula de precisió, diversos estris i eines destinats a preparar la droga per a la seva venda, 10,30 grams de haixix i 2.520 euros en efectiu.

L'operació va permetre desmantellar el que la policia considerava un rellevant punt de venta de cocaïna i haixix. També es van arrestar alguns suposats clients del presumpte traficant. Alguns d’ells, al seu dia, van acceptar les petites penes imposades en judicis ràpids per consums. D’altres es van negar a acceptar les condemnes i també seran jutjats aquest dimecres, en el marc d’una setmana de moltes vistes relacionades amb casos vinculats a delictes contra la salut pública.

Comentaris

Trending