Nomenada fiscal adjunta Marta Villaverde

La designada segons estableix la legislació vigent era un dels quatre juristes que estava fent la formació per tal d’integrar-se de manera definitiva al ministeri públic

Marta Villaverde.
Marta Villaverde.

La jurista Marta Villaverde Pereiras ja és oficialment fiscal adjunta. Ho és en primer grau. El Govern n’ha acordat el seu nomenament formal a proposta del Consell Superior de la Justícia i tal i com preveu la legislació vigent en la matèria. Villaverde era una de les quatre persones que s’estan formant per integrar-se de manera definitiva al ministeri públic.

De fet, no fa pas gaire que els quatre esmentats han estat fent una estada formativa a Madrid -prop de 10.000 euros de despesa- per acabar de perfilar el seu aprenentatge, que una vegada superada la prova de selecció corresponent duent a terme participant en activitats ‘reals’ al costat d’altres fiscals ja actius. De fet, els quatre implicats participen, per exemple, de vistes i fins i tot porten la veu cantant en els judicis al costat de fiscals titulars.

Villaverde era juntament amb Roser Mazón la primera de les que va superar les proves els darrers temps. I la que, com a mínim en les vistes públiques, hauria ofert unes millors prestacions i més solidesa. Els altres dos fiscals adjunts en període de prova, que fa menys temps que estan en aquesta tessitura són Alexandre Ferreira i Patrícia Silvestre. Tots quatre, en major o menor mesura, abans de superar les proves per a fiscal han exercit en secretaries judicials.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending