Jutgen dues treballadores acusades de maltractar a nens de l’escola Meritxell

Segons les relatores dels incidents, les implicades haurien propinat alguna bufetada i dutxat els infants amb aigua freda, arrossegant-los fins al lavabo

Una sala dels tribunals de la nova seu de la Justícia.
Una sala dels tribunals de la nova seu de la Justícia. Altaveu

Aquest dimecres s’està duent a terme un judici a dues treballadores de l’escola Meritxell acusades de realitzar maltractaments a dos nens amb discapacitat entre el 2013 i el 2014. Suposadament, les implicades haurien propinat bufetades i dutxat els infants amb aigua freda, arrossegant-los fins al lavabo. Les dones defensen que les relatores dels incidents tenen problemes personals amb elles arran d’algunes discussions en l’àmbit laboral.

Les treballadores afirmen que sí que van haver de fer contencions per evitar, sobretot, autolesions per part dels infants, però asseguren que mai han tractat amb violència els nens que cuidaven. A més a més, alguns companys de feina no veuen possible que poguessin tindre la força física suficient per arrossegar els nens en qüestió, ja que tenen un temperament molt fort quan pateixen un brot. Les dues acusades porten prop de 30 anys treballant en diferents col·legis com a cuidadores.

-Seguirà ampliació-

Comentaris (3)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.