Ingressa a presó l’infermer condemnat per abusar d’un pacient convalescent

L’home, a qui inicialment se l’havia penat a sis anys de reclusió i al final n’haurà de complir tres, va haver d’estar uns dies hospitalitzat per una indisposició just abans de l’entrada a la Comella

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

L’infermer que havia exercit a l’hospital i que en va ser acomiadat arran d’una denúncia que li ha acabat suposant una condemna de tres anys de presó va ingressar finalment divendres al centre penitenciari. Després que la sala penal del Tribunal Superior reduís dels sis anys inicialment imposats pel Tribunal de Corts als tres anys finalment convertits en ferms, el condemnat i el seu advocat van pactar l’entrada a la presó per al compliment de la pena. Però una indisposició el va portar a haver-lo d’hospitalitzar.

Després del treball mèdic que s’hauria fet, finalment el sanitari, que haurà d’estar vuit anys almenys sense poder treballar en el que fins ara havia estat el seu sector laboral, ha acabat ingressant a la Comella. Tot i el temps que ha durant la causa i l’enjudiciament posterior, l’acusat no ha digerit la situació. Sempre ha mantingut que tot havia estat consentit. El seu entorn mira de fer-li costat i de mantenir l’escalf tot i que hi hagi les reixes enmig.

Un cotxe policial en les immediacions de l'hospital.

Relacionat

Mobilització policial per cercar un home que havia d’ingressar a la presó i està hospitalitzat

Inicialment, l’home tenia intenció d’entrar el 9 de març. I en no acudir a les dependències penitenciàries es va activar una recerca que a punt va estar de veure’s reforçada amb controls fronterers per evitar que el condemnat marxés del país. Una vegada es va saber que l’home estava sent atès al centre hospitalari i que quedaria ingressat durant uns dies, el dispositiu i la mobilització policial ja es va deixar inoperatiu.

Els fets pels quals ha estat condemnat l’auxiliar d’infermeria van tenir lloc l’agost del 2015, i haurien tingut una doble fase després que la víctima, un resident dominicà hagués de ser operat d’urgència d’una apendicitis. Després d’uns tocaments inicials, més tard hi hauria hagut un episodi de fel·lacions. L’ara condemnat, però, va defensar la seva innocència i durant les vistes l’advocada que el va defensar i en va demanar l’absolució va recordar que igual com no hi havia prova de càrrega, tota l’acusació es basava en la declaració de l’afectat que, a parer de la defensa, havia estat canviant durant el temps.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending