La gestora de Pallardó evidencia la diligència de BPA en l’interrogatori del fiscal

La claredat amb que s’està explicant la processada davant el Tribunal de Corts la processada i la contundència amb què es mostra davant Alberca anima les defenses de la causa general

Comentaris

Rafael Pallardó en una imatge inclosa en un informe policial emmarcada en el 'cas Emperador'.
Rafael Pallardó en una imatge inclosa en un informe policial emmarcada en el 'cas Emperador'. arxiu

La claredat i fermesa amb la que s’està mostrant la gestora de Rafael Pallardó, l’empresari l’operativa bancària del qual centra l’acusació de la causa general del ‘cas BPA’, davant el Tribunal de Corts a preguntes de ministeri fiscal està animant en gran mesura la resta de processats i les defenses en relació al fet de desmuntar les teories de l’acusació. La darrera processada en declarar estaria evidenciant durant la vista la diligència amb què actuava BPA.

La bancària és l’única que ha acceptat respondre les preguntes del ministeri fiscal. Ara bé, davant la insistència d’Alfons Alberca, o en funció del tipus de pregunta que fa, la processada no dubta en negar-se a respondre i a sol·licitar una nova qüestió. Algunes de les parts presents en la causa consideren més encertada fins i tot la posició d’aquesta processada que no el fet de negar-se en rodó a respondre per norma la fiscalia i, en canvi, després, durant l’interrogatori de la pròpia defensa, mirar de rebatre el que suposadament neguiteja el ministeri fiscal.

Imatge d'una de les primeres sessions del judici de la causa general del cas 'BPA'.

Relacionat

La gestora de Pallardó accepta respondre el fiscal i defensa el control reforçat que es feia

Sia com vulgui, i tot i faltant encara molts dies de declaració de la gestora de Rafael Pallardó, la bancària ha deixat fora de joc en moltes ocasions l’acusació a partir d’explicacions clares, directes, sense escletxes ni contradiccions, i essent molt contundent i parant els peus a Alberca quan ha semblat que aquest volia buscar pessigolles que no corresponien. Les explicacions fil per randa dels controls que es duien a terme en relació als moviments de Pallardó haurien evidenciat, almenys ara per ara, que l’operativa era lícita i d’acord amb la normativa de la plaça financera andorrana vigent en el moment que s’actuava.

Comentaris

Trending