Especialista en conduir sense carnet i donar identitats falses

La Batllia envia a dormir a la presó un home resident enxampat aquest divendres al migdia per la policia circulant com tantes altres vegades amb el permís retirat

Una imatge de l'accés al centre penitenciari.
Una imatge de l'accés al centre penitenciari. Toni Solanelles

La Batllia ha enviat a la presó un home resident que ha esdevingut una mena de professional de la usurpació d’identitat i conducció sense permís. No és pas la primera vegada que ha d’ingressar a la Comella per una o altra circumstància. En aquest darrer cas, se li ha imputat el de desobediència a l’autoritat per circular amb el vehicle amb el carnet retirat.

I és que la policia el va enxampar aquest divendres al migdia circulant amb el permís suspès per alguna de les múltiples ‘malifetes’ reincidents que fa. Que ha fet. Posat després a disposició judicial, el batlle de guàrdia va trigar poca estona a decretar el seu ingrés penitenciari sota la fórmula de la semi-llibertat. És a dir, està autoritzat a sortir del centre per acudir a treballar. I res més.

Les fonts consultades han explicat que no és el primer cop que fa cap cap a la Comella, on ja ha passat aquesta darrera nit, i que és habitual que s’identifiqui amb identitats falses o circuli sense carnet. Fins i tot que en ocasions quan se li sol·licita el permís, en presenti el d’un tercer intentant fer-lo passar com si fos el seu.

Comentaris (2)

Trending