Empresonat un jove que va agredir el seu pare

Amb múltiples antecedents per desavinences amb els seus progenitors, finalment la Batllia l’hauria enviat al centre penitenciari

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

El jove de 19 anys que diumenge a primera hora de la tarda hauria agredit el seu pare en un domicili d’Escaldes-Engordany ha estat empresonat. La Batllia l’ha enviat a la Comella tenint en compte el delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic que se li atribuïa i atenent, també, als possibles antecedents per comportaments anòmals deguts a les desavinences que manté amb els seus progenitors des de fa temps.

Els fets que van portar a la detenció del jove, primer, i al seu posterior internament, aquest dilluns, al centre penitenciari van succeir diumenge al tomb de les 2 de la tarda. Després d’una discussió, el noi hauria agafat el seu pare pel coll fortament i l’hauria colpejat. O almenys això es desprendria de la constatació que van fer els agents que van acudir al lloc dels fet, el domicili escaldenc de la família, i que van acabar practicant la detenció.

L’arrest es va produir vers 2/4 de 3 de la tarda després que la patrulla interventora constatés que la víctima presentava un blau a la part esquerra del nas, una petita rascada a la part dreta del coll i una vermellor general a tota la zona del coll, possiblement compatible amb una clau de coll que el progenitor agredit va assegurar que li havia fet el seu fill.

Comentaris

Trending