La Batllia envia a la presó el jove que en va robar dos més al Prat de les Oques

L’empresonament s’hauria sustentat en l’agressivitat que va emprar amb les víctimes dijous al vespre i els antecedents que ostenta el processat

Els fets han tingut lloc al complex Prat de les Oques d'Escaldes.
Els fets han tingut lloc al complex Prat de les Oques d'Escaldes. Toni Solanelles

La batlle de guàrdia ha enviat a la presó a primera hora d’aquesta tarda el jove de 24 anys que dijous a la tarda va robar tot el que duien a sobre -i que li va convenir- dos nois de 18 anys que estaven a l’interior del complex del Prat de les Oques, a Escaldes. L’empresonament s’hauria sustentat en l’agressivitat que va emprar amb les víctimes del robatori i els antecedents que ostenta el processat.

L’ara empresonat fa temps que es mostra amb molta violència, un comportament que es veu agreujat per les seves addiccions. Tot just fa un mes i mig va haver de ser detingut després que amenacés amb una navalla el seu pare. Llavors va evitar la presó. Però no ha estat ara el cas. De fet, aquest element s’hauria tingut molt en compte. També l’alt nivell d’agressivitat que va mostrar contra els dos nois que va atemorir dijous al Prat de les Oques.

Els fets van tenir lloc a la zona del Prat de les Oques, a Escaldes.

Relacionat

Detingut per atemorir dos joves al Prat de les Oques i robar-los tot el que duien a sobre

El jove, que vivia bàsicament de prestacions socials en una habitació d’una pensió, va ser detingut divendres a mitja tarda després que els agents de policia que el cercaven l’acabessin localitzant. Les víctimes del robatori, en presentar denúncia, van identificar amb prou elements l’agressor com per què la policia tingués clar des d’un primer moment de qui es tractava.

Comentaris (5)

Trending