Detingut per atemorir dos joves al Prat de les Oques i robar-los tot el que duien a sobre

L’agressor, de 24 anys i sense ofici ni benefici, era conegut de les víctimes, que van donar elements però essencials com perquè es pogués anar a cercar el denunciat

Els fets van tenir lloc a la zona del Prat de les Oques, a Escaldes.
Els fets van tenir lloc a la zona del Prat de les Oques, a Escaldes.

Un jove de 24 anys resident al Principat ha estat detingut les darreres hores per un nou aldarull que hauria tingut lloc en un espai público-privat d’Escaldes. L’home, sense ofici ni benefici i la conflictivitat del qual ja és coneguda per la policia, hauria atemorit amb violència i amenaces dos nois de 18 anys als quals els va acabar robant tot el que duien al damunt. Essencialment, les carteres, els telèfons mòbils i algun altre dispositiu electrònic.

Els fets haurien tingut lloc a darrera hora de la tarda de dijous al complex del Prat de les Oques, on hi conflueixen despatxos professionals, establiments de restauració i habitatges. L’agressor s’hauria acostat a les víctimes -uns i altres es coneixien tot i que no fos gaire més que de vista, segons les fonts- i va emprar tal violència verbal i fins i tot física -sense fer ús en cap moment de cap objecte ni de cap arma- i davant d’això els dos joves agredits van haver de donar-li, tal i com exigia l’agressor, el que duien a sobre.

Els nois haurien presentat poc després denúncia davant els serveis policials. Hi havia detalls prou concloents com per tenir clar qui era l’agressor. A més, la policia ja el tenia controlat per altres fets anteriors. Això va portar a una recerca que se sabia que havia de donar fruit sí o sí. Una altra cosa era el temps que portaria a trobar-lo. La detenció s’hauria produït aproximadament 24 hores després dels fets delictius.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending