Tretze nous agents són designats formalment com a policies

Espot destaca la importància de la seguretat a Andorra en la cerimònia de jurament de la 54a promoció del cos

Les autoritats amb els nous agents.
Les autoritats amb els nous agents. POLICIA D'ANDORRA

El cap de Govern, Xavier Espot, juntament amb el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha presidit aquest dilluns al matí la cerimònia de jurament de la 54a promoció de nous agents del cos de policia, que ha servit per designar formalment i de manera definitiva tres dones i deu homes com a nous agents. L’acte, que ha tingut lloc a la sala d’actes del departament de policia, al despatx central, també ha comptat amb la participació del secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan León.

En el seu parlament, Espot ha posat en relleu el valor de la seguretat en un Estat de dret, democràtic i social i ha destacat que, en el cas d’Andorra, aquesta és “un dels nostres majors baluards”. “La seguretat, entesa com a servei públic, és essencial per poder desenvolupar el nostre projecte de vida individual i col·lectiu”, ha afegit.

Precisament, el cap de Govern ha remarcat que la policia “és un dels màxims garants i defensors d’aquest servei públic, de la nostra Constitució i de les nostres lleis”. “Tres dones i deu homes us incorporeu en aquesta 54a promoció dels nous agents de policia en una nova mostra de vocació i compromís envers el nostre país, envers tota la ciutadania”, ha assenyalat.

La promoció està formada per 13 agents (tres dones i deu homes), que han dut a terme la formació general inicial, basada en legislació penal, normativa administrativa, tir i tècniques d'intervenció, així com l'aplicació pràctica de tots els coneixements adquirits. En haver conclòs satisfactòriament el període de formació i prova, s’ha procedit al nomenament definitiu com agents de policia.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending