Reconeixement francès a la màxima responsable d’investigació de la policia andorrana

La Police Nationale ha condecorat aquest dimarts la comissària major Teresa Ferreira en una cerimònia a l’ambaixada francesa

Moreno, Tribolet, Rossell, Ferreira, León i Justo després de l'acte.
Moreno, Tribolet, Rossell, Ferreira, León i Justo després de l'acte. POLICIA D'ANDORRA

La comissària major de la policia andorrana, màxima responsable d'investigació, ha rebut la Medalla d’Honor de la policia francesa en reconeixement de “la seva qualitat professional i humana”. El lliurament de la condecoració, fet a la seu de l’ambaixada francesa a Andorra, l’ha dut a terme l’Attaché de Sécurité Intérieure, Philippe Justo, qui, juntament amb l’ambaixador francès a Andorra, Jean-Claude Tribolet, ha ofert un discurs en reconeixement a la carrera de Ferreira.

Justo també ha ressaltat la col·laboració entre els dos països i els seus cossos de seguretat per a la millora permanent de les relacions i la cooperació internacional. A l’acte han assistit el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el secretari d’Estat, Joan Antoni León, el director de la Policia, Jordi Moreno, el comissari major Frederic Gutiérrez, i els comandaments de l’àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal, que encapçala Ferreira.

Comentaris (5)

Trending