Ingressen a la presó els tres joves que es van endur la caixa registradora d’un comerç d’Ordino

Els arrestats, dos d’ells germans, tenen antecedents diversos ja des de menors per bretolades i consums d’estupefaents

Els diners que hi havia dins la caixa registradora, recuperats.
Els diners que hi havia dins la caixa registradora, recuperats.
La Batllia ha ordenat aquest diumenge l’ingrés a presó dels tres detinguts arran del furt amb força que hi va haver en un cèntric comerç d’Ordino. Els tres van ser arrestats després d’un operatiu muntat just després que la propietària de l’establiment comuniqués el fet a la policia. Que una filmació hagués enregistrat el moment en què accedien a la botiga i que els tres nois ja tinguessin nombrosos antecedents policials va ajudar a resoldre el cas.

El robatori es va descobrir vers les 6 del matí de dissabte, quan un repartidor va descobrir que s’havia forçat la porta del comerç i va avisar la propietat. Els fins llavors desconeguts es van endur, sencera, la caixa registradora, i alguns paquets de tabac que hi havia damunt el taulell mateix i que en gran mesura van perdre pel camí, en la seva fugida. La major part de l’actuació delictiva va ser enregistrada per una càmera. I això va ser decisiu perquè es pogués localitzar els autors del furt.

Després d’una primera intervenció d’agents de la unitat de policia judicial, es va muntar una operació per part d’efectius de diverses unitats, tant uniformats com agents de paisà, que es va centrar en gran mesura per Arinsal, on com a mínim dos d’ells estan molt sovint. De 22 (dos d'ells) i 23 anys, tots tres ja eren coneguts pel cos d’ordre per altres bretolades i consum d’estupefaents. Dos d’ells són germans.

L’arrest va anar acompanyat de la recuperació de la caixa registradora i de tots els diners que hi havia en el seu interior, ben just, i encara no, 250 euros que els responsables de l’establiment havien deixat com a fons de caixa per a l’endemà. A més, haurien causat danys valorats, segons la policia, en 600 euros. Sense transcendir si els detinguts han estat objecte d’un judici ràpid o se’ls ha enviat a la presó de manera provisional, el que és clar és que han estat ingressats a la Comella. El fet d’haver consumat l’acte delictiu en plena situació d’emergència hauria estat un element tingut en compte alhora de decidir empresonar els nois.

Comentaris

Trending