Marsol considera que l'heliport a la Caubella beneficia el projecte de Carroi

La cònsol major d'Andorra la Vella espera que la decisió de Govern de construir la instal·lació a Pal animi els inversors

Comentaris

Conxita Marsol.
Conxita Marsol. Altaveu

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol creu que la decisió del Govern de construir l'heliport a la Caubella, a Pal, beneficia el projecte de telèferic a Carroi. Ha dit que la proposta continua endavant i que el pròxim dia 12 de juliol es procedirà a l'obertura de plecs. 

Marsol ha dit que alguns dels interessats en presentar-se havien plantejat alguns dubtes en relació a les bases "però que es pot fer una reunió i aclarir algun dels punts". El dubte principal, segons la cònsol, està en l'apartat relatiu a satisfer una fiança del 15% del valor de la construcció durant tot el període d’explotació del giny, de 45 anys si es fa el tram fins a Pal, o 35 si només arriba fins a Carroi.

Ha mostrat la seva confiança en el fet que la desescalda també animi possibles participants en el projecte i ha indicat que si el giny arriba a Pal facilitarà el transport de passatgers de l'heliport al centre del país. "Estem esperançats que tindrem ofertes i, si més no, nosaltres haurem fet tot el possible perquè hi siguin, i si n'hi pot haver dues millor que una, ja ho veurem", ha afirmat. En ser un projecte privat que preveu una inversió de 40 milions d'euros, el plec de bases és força extens i complex. "Si cal es farà una reunió i s'aclarirà la interpretació del comú en un determinat punt del plec en què hi pugui haver dubtes", ha conclòs.

 

Comentaris (7)

Trending