El Govern haurà d’elaborar un pla sobre el futur del forn incinerador

La proposta del PS, que inclou una anàlisi del dimensionament i l’obsolescència de la instal·lació pel període 2022-2035, ha estat acceptada per la resta de forces parlamentàries i inclosa a la llei que adapta els estatuts de CTRASA

Una imatge del 'complex' de Ctrasa.
Una imatge del 'complex' de Ctrasa. ARXIU

Govern haurà d’elaborar un pla per preveure quin pot ser el futur del forn incinerador. Així ho marca la llei que modifica els estatuts de CTRASA per adaptar la societat a les recomanacions del Tribunal de Comptes. La proposta havia sorgit des del grup parlamentari socialdemòcrata i ha estat acceptada per la resta de formacions. El text ja està enllestit i s’haurà de votar en la pròxima sessió parlamentària.

El treball a la comissió legislativa d’Economia ha estat ràpid per acabar d’enllestir el projecte de llei. De fet, tot just s’havien presentat cinc esmenes. I dues, les del Partit Socialdemòcrata, se centraven en la petició per fer aquesta previsió de futur.

En concret, es volia introduir al text una disposició addicional. Aquesta encomana a Govern que “en el termini de nou mesos des de l’entrada en vigor d’aquesta Llei, elabori un pla de dimensionament i obsolescència 2022-2035 de la planta de valorització del Centre de Tractament de Residus d’Andorra en funció dels objectius i l’estratègia d’Andorra en matèria d’economia circular”.

Una imatge del 'complex' de Ctrasa.

Relacionat

La majoria no veu amb mals ulls que es faci un pla de futur per a CTRASA

La proposta ha estat acceptada per la comissió. De fet, ha rebut el suport unànime de tots els grups. Per tant, ha quedat incorporada en el redactat final del projecte legislatiu. Un altre canvi que s’ha fet al text serveix per ampliar d’un a sis mesos el termini que es dona a la societat per formalitzar “les corresponents actes de lliurament i recepció dels béns que s’integren al patrimoni de CTRASA”.

Comentaris (1)

Trending