Indignació per una falsa notícia sobre la presència de coronavirus a Andorra

El Govern es veu obligat a sortir a desmentir un muntatge ‘fake’ que circula per les xarxes socials i que dóna per fet, falsament, la confirmació d’un cas

-
-
El Govern s’ha vist obligat a aclarir que el muntatge que està circulant des de mig matí per les xarxes socials i en el qual es dóna per feta la confirmació d’un cas de coronavirus a Andorra és fals. El ‘fake’ pretén fer creure que es tracta d’una informació d’un conegut rotatiu de Barcelona i està il·lustrat amb una fotografia aèria de l’hospital. S’hi explica que després d’uns dies amb símptomes, al final l’afectat hauria acudit al centre hospitalari on al cap de dotze hores d’ingrés s’hauria confirmat la presència del virus. Tot mentida.

El Govern ha avisat, també a les xarxes socials, que té constància de la difusió d’una informació falsa i que, per tant, cal en matèria de salut assegurar-se bé de l’origen de qualsevol informació abans de propagar-la. El cert és que el muntatge ha començat a córrer a mig matí i de manera progressiva s’ha anat difonent tot generant força alarma.

 

Comentaris

Trending