Incredulitat al Pas per l’intent ‘d’obrir’ el port per part d’un conductor francès

Els ocupants d'un vehicle haurien alçat les barreres que impedien el pas arran del temporal de neu amb l’objectiu d’anar a fer benzina 

Comentaris

-
-
L’intent de com a mínim un vehicle matriculat a a França d’alçar les barreres abaixades al cap del Port ha generat incredulitat i estupefacció les darreres hores al Pas de la Casa on, però, estan acostumats a veure-les de tots colors. El temporal de neu va obligar a tancar el port per evitar mals majors. Però tot i així els esmentats conductors haurien mirat de poder passar.

Algunes de les fonts consultades no han pogut confirmar si finalment van poder aconseguir el seu objectiu, que tenia com a voluntat última poder anar a fer benzina a la gasolinera del Pas. El que sí que han assegurat altres fonts és que la barrera la van alçar i van passar quan existia la prohibició de circular pel port. El temporal de neu que hi va haver aquest dimarts va ser especialment rellevant a les cotes més altes del país, com ara al port d’Envalira, que com en altres ocasions es va haver de tancar a la circulació durant unes hores.

Comentaris

Trending