Grandvalira espera accelerar aquest febrer el fitxatge d’un nou director general

Una empresa especialitzada en la selecció d’executius empresarials treballa en la recerca d’un nou líder, de marcat perfil comercial, per a Nevasa

-
-
Nevasa, la societat titular de Grandvalira, espera poder lligar durant el mes de febrer la persona que hagi d’agafar el relleu d’Alfonso Torreño al capdavant de l’empresa que explota comercialment i que dirigeix la política de promoció i difusió del major domini esquiable del sud d’Europa. Una empresa especialitzada en la recerca d’alts executius està treballant en la selecció de candidats.

El nou màxim responsable de la companyia hauria de tenir un paper ja força actiu en el disseny de la temporada hivernal 2020-2021. Per tant, s’hauria d’integrar tan aviat com sigui possible en l’equip de responsables del domini, atès que dites estratègies es tanquen amb força mesos de marge. Abans de l’estiu ja s’hauria d’haver dissenyat la propera temporada hivernal com a mínim. Per això, les fonts consultades han assegurat que aquest febrer ha de ser clau, també perquè coincidirà que alguns dels principals responsables de les societats intervinents estaran més sobre el terreny.

Mentrestant, el triumvirat que representa els interessos de les tres grans àrees que s’aixopluguen en Nevasa (Saetde, Ensisa i Secnoa) continua assumint la presa de decisions, tot situant el director de màrqueting i comunicació de Grandvalira, David Ledesma, com a portaveu de la societat conjunta si mai cal transmetre qualsevol iniciativa de portes en fora. Les dues matrius de Nevasa, Saetde i Ensisa, són conscients de la consecució, les darreres temporades, dels millors resultats de la història del grup. Però havien arribat a un moment de desgast i desconfiança amb el director general que va portar a la seva destitució. 

Malgrat que la sortida de Torreño era cantada, certament que el moment elegit, poc després d’un període nadalenc més que bo, va agafar a contrapeu fins i tot molts comandaments intermedis de les societats. De fet, alguns dels responsables intermedis de Nevasa estan a l’expectativa de com pot afectar-los la reorganització de Grandvalira sabedors que Torreño tenia dins la companyia el seu propi cercle de confiança que pot no coincidir amb la voluntat de la societat o amb les pretensions del futur màxim responsable executiu.

 

Comentaris

Trending