Govern privatitza la centraleta

L’atenció telefònica governamental la farà ara Espic, la companyia ubicada a l’edifici dels Arcs de la Massana i formada a mitges per Andorra Telecom i una empresa espanyola

-
-
Si truca a Govern, ben aviat no el respondran des de l’edifici administratiu. Ho faran des de l’edifici Els Arcs de la Massana. L’executiu ha adjudicat a Espic el servei d’atenció telefònica. El concurs es va aprovar el 18 d’abril hi havia marge perquè s’hi presentessin ofertes fins al darrer dia del mes de maig. Finalment, el ministeri de Funció Pública i Reforma de l’Administració va acordar l’adjudicació fa tot just una setmana.

El cost de l’externalització anirà en funció de les trucades mensuals que es rebin i s’hagin d’atendre. Hi ha tot una graella que figura en l’edicte d’adjudicació. A banda del cost bàsic de l’atenció telefònica, hi ha un suplement, per dir-ho d’aquesta manera, per garantir una atenció en diferents idiomes i, alhora també, per enregistrar les trucades. I un cost unitari per trucada que s’atengui fora de cadascuna de les franges. El concurs era nacional, es va convocar per la modalitat ordinària i el contracte s’estén, de moment, fins a final d’any malgrat que es pot renovar amb l’acord previ del Govern d’any en any fins a un màxim de cinc anys.

L’adjudicatària formal és Andorrana de Serveis d’Atenció al Client, una societat que formen de manera paritària a nivell accionarial Andorra Telecom -el president de la societat és el director general de la parapública, Jordi Nadal- i l’espanyola Medios y Servicios Telemáticos. L’empresa, que suposadament hauria nascut per donar resposta a certes necessitats de la companyia de telefonia andorrana, està radicada, com s’ha dit, a la Massana, a l’avinguda de Sant Antoni. Diverses fonts han mostrat un cert recel cap al fet que s’externalitzi aquest servei governamental. Alguns fonts han apuntat a possibilitat que es tracta d’una ‘operació’ per donar volum a Espic i justificar la participació d’Andorra Telecom en aquest projecte.

Etiquetes

Comentaris

Trending