Govern desmunta una zona enjardinada acabada d'instal·lar a la CG1

Els treballs han començat quan les màquines d'asfaltar estaven a punt de deixar la carretera llesta després de les obres que s'hi havien fet

Operaris treballant per eliminar la jardinera.
Operaris treballant per eliminar la jardinera.
Efectius del COEX han desmuntat aquest divendres una zona enjardinada que s'havia acabat d'instal·lar a la carretera general 1 entre el punt rodó del riu d'Auvinyà i el cementiri vell de Sant Julià de Lòria. L'acció s'ha dut a terme després de la visita aquest dijous a les obres del ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres.

El desmuntatge ha començat quan les màquines d'asfaltar estaven a punt per deixar la carretera llesta després de les obres que corresponen al nou vial lauredià. En aquella mateixa zona també s'estan fent treballs d'eixamplament de les voreres. La col·locació de la zona enjardinada havia estat criticada pel candidat a cònsol major per Units pel Canvi (Ps Independents) a la parròquia laurediana, Joan Travesset en considerar que "es tracta d'un espai estret i no té sentit posar-hi jardineres perquè aquella zona es podria convertir en una mena de cul de sac".

Posteriorment, el conseller general del grup parlamentari Terceravia Unió Laurediana Independents, Oliver Alis,va formular una pregunta escrita a Govern on demanava sobre la zona enjardinada projectada al nou vial de Sant Julià de Lòria, la qual podria representar un problema per agilitzar la gestió del trànsit, impossibilitant la reversibilitat dels carrils.

Així com, sobre quins estudis tècnics s’ha basat Govern per fer aquests carrils de sentits fixos amb una zona enjardinada pel mig. Segons Alís, aquest element no permetria fer uns carrils reversibles i tampoc modular el trànsit en sentit de pujada i baixada, segons les necessitats de mobilitat.

 

Comentaris (14)

Trending