Gili vol impulsar un servei d’apats a domicili per a la gent gran d’Escaldes

La cap de llista de PS I presenta el programa a la Llar de Jubilats, un espai que vol ampliar així com dotar de més activitats

Gili i altres membres de la llista, a la llar de jubilats.
Gili i altres membres de la llista, a la llar de jubilats.

Els candidats de Partit Socialdemòcrata Independents (PS I) d’Escaldes-Engordany han visitat aquest dilluns la llar de jubilats de la parròquia i han aprofitat per explicar les propostes que per a la gent gran incorpora el seu programa electoral. La cap de llista, Rosa Gili, ha destacat la voluntat d’ampliar el local així com l’impuls d’un servei d’àpats a domicili i la creació d’un banc de temps per afavorir l’intercanvi de coneixements i les relacions intergeneracionals.

Des de la candidatura socialdemòcrata s’ha volgut posar en relleu la importància que es vol donar al col·lectiu. Així, Gili ha avançat que “volem ampliar la Llar de Jubilats per tenir més espai per a ells i afavorir les activitats intergeneracionals”. L’aspirant a cònsol major ha exposat que la voluntat no és altra que els padrins i padrines de la parròquia “puguin tenir un envelliment actiu” i en aquest sentit també “volem que aquestes persones es puguin continuar sentint útils, que puguin compartir el seu saber i puguin relacionar-se amb altres persones i, fins i tot, altres generacions per crear sinergies”. Una altra de les propostes és la d’oferir el servei d’àpats a domicili per aquelles persones “que ho necessitin i que per raons vàries no es poden desplaçar” fins a l’espai, situat al costat del pavelló del Prat Gran.

És en aquest punt que s’emmarca el banc de temps i altres “programes de transmissió de coneixement” per tal de, justament, “valoritzar tot el que aquestes persones poden aportar a d’altres i d’aquesta manera fer activitats que aportin a totes les parts”, segons ha manifestat la cap de llista.

També per incentivar que la gent gran tingui un envelliment actiu, la candidatura del PS proposa ampliar, encara més, el ventall d’activitats que s’ofereixen des de la Llar de Jubilats, aconseguint que “puguin convenir a tots els gustos” i així mobilitzar els que encara no hi participen.

Comentaris

Trending