França avisa en una pàgina web oficial que el Tobotronc ha estat “escenari de diversos accidents”

El portal ‘France Diplomatie’ inclou l’atracció situada a Naturlandia com una activitat d’oci de risc que es pot dur a terme al país

-
-
Un portal electrònic francès de gran rellevància entre el món diplomàtic i que per a molts viatgers és, també, un lloc de consulta obligada quan volen visitar un país, recorda que el Tobotronc ha estat “escenari de diversos accidents” i recorda que l’usuari d’aquest tobogan alpí de 5,3 quilòmetres és essencialment el responsable de qualsevol cosa que li passi atesa la configuració de l’atracció.

‘France Diplomatie’ cita el Tobotronc com una activitat d’oci de risc que es pot fer al país. No és que en faci una gran referència, de l’atracció de Naturlandia, que defineix com un “complex turístic”. Però si parla d’“escenari de diversos accidents, de vegades greus a causa d’accions imprudents dels usuaris”. Alhora, convida els viatgers, els usuaris del giny, s’entén, a prestar atenció perquè en utilitzar l’atracció la responsabilitat personal és molt important. 

Bé, en aquest sentit, es refereix al fet que les vagonetes no disposen de cap dispositiu que les aturi en cas d’emergència (a no ser que s’aturi tota la instal·lació), sinó que ha de ser la persona que hi va que ha de regular la velocitat i frenar la vagoneta si escau.

Etiquetes

Comentaris

Trending