Fins a 7 quilòmetres de cua per sortir per la duana del riu Runer

Les retencions han començat a mig matí i han arribat a la Margineda

Retencions a la CG1 per sortir d'Andorra aquest diumenge
Retencions a la CG1 per sortir d'Andorra aquest diumenge
Jornada complicada a la xarxa viària. Des de mig matí hi ha hagut retencions per sortir del país per la duana del riu Runer. Durant aquestes tres dies festius de Tots Sants, Mobilitat havia previst l'entrada d'uns 40.000 vehicles, una xifra semblant a la de l'any passat. La major part d'aquests vehicles han sortit aquest diumenge.

Després de dos dies, divendres i dissabte, marcats per l'entrada de vehicles amb cues fins a la Seu d'Urgell en una frontera i fins a l'Ospitalet per l'altra, el diumenge les retencions han estat en l'altre sentit. En el cas del costat francès, les cues de sortida han arribat als 3 quilòmetres però han estat molt més importants per marxar pel riu Runer.

En alguns moments d'aquest diumenge han estat d'uns 7 quilòmetres, de la frontera a la Margineda. A mitja tarda, la retenció arribava a la rotonda d'Aixovall, amb el túnel de la Tàpia col·lapsat així com les avingudes Rocafort i Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria.

Els conductors han tornat a trobar retencions després a Organyà, Oliana i Ponts, i també abans del túnel del Cadí i en el tram entre Guardiola de Berguedà i Berga

Comentaris (4)

Trending