Sobrecost de 40.000 euros en el desenvolupament del nou portal web per pagar tributs

La despesa final del projecte, que hauria d’estar enllestit a finals d’any, suposarà uns 412.000 euros per a les arques del Govern

Comentaris

Despatx de l'Oficina de Tributs.
Despatx de l'Oficina de Tributs. Altaveu

El nou portal web que servirà, entre altres coses, per gestionar la presentació de les declaracions fiscals sortirà més car del que estava previst. En concret, prop de 40.000 euros més. El Govern ha hagut d’ampliar el contracte tancat en els seus dies per una de les fases dels treballs.

Així ho posa en relleu l’edicte publicat aquest dimecres al BOPA. El contracte inicial es va formalitzar el desembre de l’any passat i havia de permetre el “desenvolupament del nou portal tributari del Departament de Tributs i Fronteres”. L’encàrrec es va dividir en dos lots. El primer se’l va endur l’empresa T-Systems i tenia un cost de 174.000 euros.

L’encariment, però, s’ha donat en el segon lot. Aquest havia estat adjudicat a una unió d’empresa formada per Naus SL i Hiberus tecnologia. El cost d’aquesta segona part dels treballs ascendia, inicialment, a gairebé 198.000 euros.

Ara, però, aquesta xifra s’ha incrementat. Així queda de manifest al BOPA, tot indicant que s’apliquen els articles 25 i 31 de la Llei de contractació pública. Això implica un pagament extra als adjudicataris de 39.599,23 euros. El termini per a la finalització de l’encàrrec es manté en el 31 de desembre.

Per tant, amb aquest increment de pressupost, i sumant els dos lots, el nou portal sortirà més car del que estava previst. Si no hi ha cap imprevist més, suposarà una despesa per al Govern d’uns 412.000 euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending