El PS denuncia la “manca de cura” del Govern amb els euroCovid

La consellera general Susanna Vela ha tramitat una sèrie de preguntes escrites per esbrinar el procediment seguit per arribar al polèmic disseny amb set representacions del coronavirus

Comentaris

Els dibuixos de coronavirus a la moneda commemorativa.
Els dibuixos de coronavirus a la moneda commemorativa.

Que el disseny de la moneda d’euro commemorativa en record de la gent gran no ha agradat al Partit Socialdemòcrata ja va quedar en evidència el divendres. Ara, volen saber exactament com es va arribar a aquest polèmic dibuix, amb representacions del coronavirus. Per això, la consellera general Susanna Vela ha tramitat dues preguntes que l’executiu haurà de respondre per escrit. Es demana quin ha estat el procediment per escollir els temes i com es va elegir la imatge.

Les qüestions s’han tramitat aquest dilluns a Sindactura i arriben després de l’anunci públic on es va mostrar com seria la moneda i, sobretot, del rebombori generat, tant a Andorra com a l’estranger. Cal recordar que, a banda de dur gravada unes mans unides, un estetoscopi i el lema ‘Cuidem la nostra gent gran’, incorpora el dibuix de set virus que representen el SARS-CoV-2.

Els dibuixos de coronavirus a la moneda commemorativa.

Relacionat

Els euroCovid incendien les xarxes

Des del PS es posa en relleu que aquest relleu “no s’adequa al reconeixement que es mereixen els padrins ni les persones que han perdut familiars per culpa de la Covid-19”. Per això, lamenten “la manca de cura” del Govern per haver donat el vistiplau a un gravat com aquest, que “per a molts resulta ofensiu tenint en compte l’elevat nombre de defuncions que ha provocat la pandèmia arreu del món”.

Etiquetes

Comentaris

Trending