El PS demana quant ha costat rescindir el contracte de Ramón López amb l’AFA

El conseller general de la formació Quim Miró tramita una pregunta escrita amb la qual també vol que s’aclareixin els motius de la decisió

Comentaris

El conseller general Quim Miró.
El conseller general Quim Miró. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

El Partit Socialdemòcrata (PS) vol saber quina ha estat la indemnització que l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) ha hagut de pagar per rescindir el contracte del seu exdirector, Ramón López. Per això, el conseller general de la formació, Quim Miró, ha tramitat una bateria de preguntes escrites amb les quals també vol conèixer els motius de la decisió.

El parlamentari ha presentat l’escrit aquest dimarts. L’objectiu és, per una banda, saber per què s’ha optat per rellevar López al capdavant del regulador. Per l’altra, demana l’import de la indemnització atenent el contracte del ja exdirector per la clàusula en cas de resolució anticipada.

Miró lamenta no haver rebut més detalls per part de Govern, malgrat que ja fa bastants dies de la decisió. Va ser al setembre, cal recordar, quan va acordar finalitzar el seu contracte. Segons ha pogut saber el PS gràcies als mitjans de comunicació, aquest, signat el 2017, fixava una indemnització si es resolia abans del 2023, i aquesta podria ser d'una quantitat força elevada que els socialdemòcrates esperen conèixer tan aviat com sigui possible.

Etiquetes

Comentaris

Trending