Joan Maria Nin substituirà Pedro González a la presidència de MoraBanc

El nomenament de l'exdirector general de La Caixa, que ha de rebre el vistiplau de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA), tindrà lloc el mes vinent quan se celebrarà la junta d'accionistes

Joan Maria Nin.
Joan Maria Nin. ARXIU

Joan María Nin, serà el nou president de Morabanc en substitució de Pedro González que ocupa el càrrec des de l’any 2018. El nomenament de l'exdirector general de La Caixa, que ha de rebre el vistiplau de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA),  tindrà lloc el mes vinent quan se celebrarà la junta d'accionistes. El relleu es farà sense transició.

Nin va néixer a Barcelona el 1953. És advocat-economista per la Universitat de Deusto i té un màster en dret per l'Escola de Ciències Econòmiques i Polítiques de Londres. Va ser director general de La Caixa entre juny de 2007 i el 30 de juny de 2014. També és vicepresident i conseller delegat de CaixaBank i vicepresident de Criteria CaixaHolding i de la Fundació La Caixa. També ha exercit de conseller en representació de CaixaBank a diverses empreses espanyoles i internacionals.

En els últims anys, MoraBanc ha signat acords de col·laboració exclusius amb Goldman Sachs Asset Management, Cuatrecasas advocats i Banco Santander per al servei de confirmació internacional, entre d'altres, el que li permet tenir cada vegada més presència al mercat. Va incorporar fa només uns mesos al seu consell d'administració a dos nous consellers independents, José Manuel Lara García i l'exministre Gilbert Saboya Suñé.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending