Espot diu que la fusió de MoraBanc i Banc Sabadell andorranitzarà encara més la plaça financera

El cap de Govern valora molt positivament l'operació i només espera que no es perdin molts llocs de treball

Comentaris

El cap de Govern, Xavier Espot.
El cap de Govern, Xavier Espot. J. A. VILADOT / SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot ha dit aquest divendres que la fusió entre MoraBanc i BancSabadell Andorra contribuirà a andorranitzar encara més la plaça financera andorrana. Ha mostrat la seva esperança que l'operació "no impliqui molta supressió de llocs de treball en un moment especialment difícil.  Esperem  que no hi hagi una reestructuració excessiva de costos que repercuteixin en matèria de personal.  El Govern ha estat en contacte permanent amb els directius de les dues entitats, segons Espot

Espot valora positivament la fusió, que està pendent de l'aprovació de l'Autoritat Financera Andorrana (AFA) i que es podria tancar durant la tardor. Ha afegit que MoraBanc "fa molts anys que ha demostrat la seva vocació de servei al país". S'ha mostrat convençut que tot el procés es farà des d’una "perspectiva d’absoluta responsabilitat".

MoraBanc va informara quest dijous en un comunicat que havia arribat a un acord amb Banc Sabadell per la compra de la totalitat de la participació de l’entitat bancària espanyola a Banc Sabadell d’Andorra (BSA) per un import aproximat de 67 milions d’euros. La participació adquirida per l’entitat bancària andorrana és del 51,61% tenint en compte les accions en autocartera. MoraBanc ha comprat 255.000 de les 500.000 accions de la filial andorrana de Banc Sabadell. L’import definitiu de la transacció, assenyala el banc en un comunicat de premsa, queda subjecte a una auditoria de comptes a 30 de juny de 2021.

 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending