La duana comissa 1.980 paquets de tabac destinats al contraban

El valor del material intervingut ascendeix a prop de 7.000 euros i, per tant, suposa un delicte penal, fet que ha provocat que s’hagi posat el responsable a disposició judicial

El material comissat en l'operació.
El material comissat en l'operació. SFGA

La duana ha comissat una partida de prop de 2.000 paquets de tabac que estaven destinats al contraban. L’operació ha permès detectar un material valorat en prop de 7.000 euros. La intervenció s’ha fet al Pas de la Casa i la persona a qui s’ha trobat els cartrons ha passat a disposició judicial, ja que la quantitat intervinguda suposa delicte penal.

L’operació ha estat duta a terme per la unitat de lluita contra el frau del cos de duana. En total, s’han localitzat 1.980 paquets de tabac que els agents entenen que es volien destinar al contraban. El valor del material comissat ascendeix, segons s’ha informat des del Govern, a 6.890,40 euros.

La intervenció ha tingut lloc al Pas de la Casa i s’emmarca en les accions de lluita contra el tràfic il·lícit de mercaderies sensibles engegades des del Govern. La quantitat comissada és molt elevada i, de fet, susceptible d’imputar un delicte penal a la persona a qui s’ha intervingut el material. Per això, aquesta ha estat posada a disposició judicial.

Etiquetes

Comentaris

Trending