Expulsats els tres contrabandistes detinguts a la zona de la Rabassa

De nacionalitat albanesa i d’entre 23 i 35 anys, se sospita que formen part d’una de les bandes organitzades que actuen al sud de França

-
-
Multa econòmica i expulsió, amb risc d’haver d’ingressar a la presó si se’ls torna a enxampar al Principat. Aquesta és la sanció imposada als tres homes que van ser detinguts dijous al migdia en una zona de la Rabassa laurediana el punt concret del qual no ha transcendit després de passar a disposició judicial. Portaven tabac per un valor lleugerament inferior als 10.000 euros. 

Es tractava de tres homes d’entre 23 i 35 anys de nacionalitat albanesa però que actuen, aparentment, formant part d’un dels molts grups que fan tràfic il·lícit de tabac al sud de França. Normalment al Pas hi actuen una o dues xarxes d’aquestes característiques. Tot i això, formalment no es pot saber on havien adquirit la mercaderia els detinguts perquè no portaven cap factura ni justificant.

Aparentment, però, no hi ha dubte que venien de França. No obstant això, l’increment de pressió per la banda francesa fa que molts dels contrabandistes surtin per Espanya per evitar els controls. En aquesta ocasió, però, no van estar de sort. L’expulsió és per set anys i se fossin enxampats novament el territori andorrà haurien d’ingressar durant vuit mesos a la Comella.

Comentaris

Trending