Excepte dos fons, tota la renda variable de Vall Banc ja és accessible

El supervisor financer ha autoritzat les operacions i l’entitat bancària informa discretament els clients, que comencen a realitzar els títols

-
-
Tota la renda variable de Vall Banc ja és accessible excepte dos fons. L’Autoritat Financera (AFA) ha autoritzat l’operativa, que fins fa poc es limitava als títols que essencialment cotitzaven a l’Ibex 35 i els clients ja poden desfer les seves inversions si ho creuen oportú, així podran veure amb exactitud si hi han perdut amb tot aquest temps de bloqueig o, per contra, si l’evolució dels mercats acaba sent positiva.

En tot cas, es preveu que des d’ara i fins a final d’any hi hagi un impacte prou notable com per tenir una radiografia més aproximada de la realitat del banc aixoplugat per JC Flowers i saber, doncs, si hi ha un volum gaire important de dipòsits i clients que ‘volen’. De forma discreta, les darreres hores s’ha estat informant els clients que ja poden operar gairebé de forma íntegra. Total. Segons les fonts consultades, només dos fons no són accessibles: el Real Estate i el Morgan.

El primer dels dos fons esmentats està sustentat per béns immobles i, per tant i suposadament, fins que no es produeixi la realització d’aquests béns no hi haurà liquiditat. Quan estaven aquests fons gestionats per BPA, l’entitat ara en fase de resolució tenia contractada una pòlissa de crèdit i els moviments ordenats pels dipositants es feien contra aquella pòlissa de crèdit. Ara per ara no ha transcendit com preveu Vall Banc solventar, el en cas concret del fons Real Estate, la incidència esmentada.

Comentaris (1)

Trending