Vallnord-Pal Arinsal establirà una cinquantena de mesures per evitar els contagis de la Covid-19

L’estació també ha dissenyat unes mesures com a ‘garanties Covid-19’ per als forfets de temporada i per les compres de paquets turístics

Esquiadors la temporada anterior a Pal.
Esquiadors la temporada anterior a Pal. Vallnord-Pal Arinsal/Martín Imatges

Vallnord-Pal Arinsal ultima els detalls per la temporada d’hivern. L’estació ha definit aproximadament una cinquantena de mesures i normes de precaució per evitar la propagació de la Covid-19, entre les quals destaquen la col·locació de vinils antimicrobians en totes les superfícies de contacte i el tractament d’espais tancats amb la tècnica de neteja fotocalítica. A més, s’implementarà un segell de certificació present i futur de mesures antivíriques i antibacterianes de la mà d’OCA Global. D’altra banda, l’obertura de l’estació s’ajornarà al 4 de desembre.

Una bona part d’aquestes mesures ja es van aplicar a la temporada d’estiu, durant la qual destaca el fet de no haver patit cap infecció. L’estació també ha potenciat el servei de neteja per fer-lo constant durant tota la jornada en espais comuns d’atenció al client, marxandatge, restauració i oficines i, finalment, ha optat per la reducció del 95% en la impressió de plànols físics per evitar la transmissió física de paper, potenciant a l’hora l’ús de l’APP de Vallnord-Pal Arinsal.

Als remuntadors també serà obligatòria la mascareta i l’ús de guants i ulleres i la limitació d’aforament a remuntadors tancats se sotmetrà a les obligacions que Govern decreti.

Quant a les mesures generals, les més significatives són l’ús obligatori de la mascareta als espais comuns i l’ús recomanat durant la pràctica d’esquí snowboard, raquetes o esquí de muntanya. També serà obligatori l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar als espais tancats i mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres en tot moment, encara que hi haurà un aforament limitat. A més, els usuaris tindran prohibit fumar a tot el recinte, amb excepció dels casos que contempli la normativa vigent.

Als remuntadors també serà obligatòria la mascareta i l’ús de guants i ulleres i la limitació d’aforament a remuntadors tancats (telecabina i telefèric) se sotmetrà a les obligacions que Govern decreti per a les capacitats en el transport públic en cada moment. D’altra banda, en zones esquiables i ginys, igual que als remuntadors, serà obligatori portar els guants i les ulleres.

Pel que fa al servei de guarderia es limitarà l’aforament i l’edat -de 3 a 6 anys- i al jardí de neu la restricció només afectarà l’espai. 

A la restauració, seguint el decret actual del Govern d’Andorra es prendran les dades de contacte de tots els clients que facin ús del servei i es recomana dur a terme una reserva prèvia als restaurants amb servei a taula. La barra i el servei de self-service no estaran disponibles.

Pel que fa al servei de guarderia es limitarà l’aforament i l’edat -de 3 a 6 anys- i al jardí de neu la restricció només afectarà l’espai. La contractació s’haurà de fer amb reserva prèvia, els nens majors de 8 anys hauran de dur la mascareta obligatòriament i s’haurà d’evitar al màxim el contacte físic, limitant també, en la mesura del possible, la interacció entre infants del mateix grup. En aquest sentit, s’establiran grups d’aula inamovibles de dia i de mitja jornada(matí o tarda).

Per a més informació respecte a les mesures que s’han establert en les diferents instal·lacions de l’estació, podeu consultar aquest enllaç. Així mateix, a més d’aquests protocols, l’estació ha establert unes mesures com a ‘garanties Covid-19’ per als forfets de temporada i per les compres de paquets turístics, les quals es poden conèixer mitjançant aquest link.

Vallnord ofereix cobertura per a tots als forfets Ski&Bike i Ski&Nature en cas d’un nou confinament general del país a causa d’un rebrot de la Covid-19

Com a punts més importants i en referència als forfets de temporada, Vallnord ofereix cobertura per a tots als forfets Ski&Bike i Ski&Nature en cas d’un nou confinament general del país a causa d’un rebrot de la Covid-19, però només s’aplicaria si l’estació hagués de tancar per força major abans de la data prevista -11 d’abril de 2021- i es realitzaria, compensant als clients que ho sol·licitin, amb un import que serà bescanviable en la compra del mateix forfet de la propera temporada d’hivern 2021-2022.

D’altra banda, pel que fa als productes i serveis que Vallnord-Pal Arinsal ofereix en línia a través de la seva central de reserves, les cancel·lacions seran gratuïtes fins i tot a menys de 24 hores d’antelació en alguns casos.

Infografia de les 'mesures Covid' de Vallnord
Infografia de les 'mesures Covid' de Vallnord

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.