Vallnord-Pal Arinsal establirà una cinquantena de mesures per evitar els contagis de la Covid-19

L’estació també ha dissenyat unes mesures com a ‘garanties Covid-19’ per als forfets de temporada i per les compres de paquets turístics

Esquiadors la temporada anterior a Pal.
Esquiadors la temporada anterior a Pal. Vallnord-Pal Arinsal/Martín Imatges

Vallnord-Pal Arinsal ultima els detalls per la temporada d’hivern. L’estació ha definit aproximadament una cinquantena de mesures i normes de precaució per evitar la propagació de la Covid-19, entre les quals destaquen la col·locació de vinils antimicrobians en totes les superfícies de contacte i el tractament d’espais tancats amb la tècnica de neteja fotocalítica. A més, s’implementarà un segell de certificació present i futur de mesures antivíriques i antibacterianes de la mà d’OCA Global. D’altra banda, l’obertura de l’estació s’ajornarà al 4 de desembre.

Una bona part d’aquestes mesures ja es van aplicar a la temporada d’estiu, durant la qual destaca el fet de no haver patit cap infecció. L’estació també ha potenciat el servei de neteja per fer-lo constant durant tota la jornada en espais comuns d’atenció al client, marxandatge, restauració i oficines i, finalment, ha optat per la reducció del 95% en la impressió de plànols físics per evitar la transmissió física de paper, potenciant a l’hora l’ús de l’APP de Vallnord-Pal Arinsal.

Als remuntadors també serà obligatòria la mascareta i l’ús de guants i ulleres i la limitació d’aforament a remuntadors tancats se sotmetrà a les obligacions que Govern decreti.

Quant a les mesures generals, les més significatives són l’ús obligatori de la mascareta als espais comuns i l’ús recomanat durant la pràctica d’esquí snowboard, raquetes o esquí de muntanya. També serà obligatori l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar als espais tancats i mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres en tot moment, encara que hi haurà un aforament limitat. A més, els usuaris tindran prohibit fumar a tot el recinte, amb excepció dels casos que contempli la normativa vigent.

Als remuntadors també serà obligatòria la mascareta i l’ús de guants i ulleres i la limitació d’aforament a remuntadors tancats (telecabina i telefèric) se sotmetrà a les obligacions que Govern decreti per a les capacitats en el transport públic en cada moment. D’altra banda, en zones esquiables i ginys, igual que als remuntadors, serà obligatori portar els guants i les ulleres.

Pel que fa al servei de guarderia es limitarà l’aforament i l’edat -de 3 a 6 anys- i al jardí de neu la restricció només afectarà l’espai. 

A la restauració, seguint el decret actual del Govern d’Andorra es prendran les dades de contacte de tots els clients que facin ús del servei i es recomana dur a terme una reserva prèvia als restaurants amb servei a taula. La barra i el servei de self-service no estaran disponibles.

Pel que fa al servei de guarderia es limitarà l’aforament i l’edat -de 3 a 6 anys- i al jardí de neu la restricció només afectarà l’espai. La contractació s’haurà de fer amb reserva prèvia, els nens majors de 8 anys hauran de dur la mascareta obligatòriament i s’haurà d’evitar al màxim el contacte físic, limitant també, en la mesura del possible, la interacció entre infants del mateix grup. En aquest sentit, s’establiran grups d’aula inamovibles de dia i de mitja jornada(matí o tarda).

Per a més informació respecte a les mesures que s’han establert en les diferents instal·lacions de l’estació, podeu consultar aquest enllaç. Així mateix, a més d’aquests protocols, l’estació ha establert unes mesures com a ‘garanties Covid-19’ per als forfets de temporada i per les compres de paquets turístics, les quals es poden conèixer mitjançant aquest link.

Vallnord ofereix cobertura per a tots als forfets Ski&Bike i Ski&Nature en cas d’un nou confinament general del país a causa d’un rebrot de la Covid-19

Com a punts més importants i en referència als forfets de temporada, Vallnord ofereix cobertura per a tots als forfets Ski&Bike i Ski&Nature en cas d’un nou confinament general del país a causa d’un rebrot de la Covid-19, però només s’aplicaria si l’estació hagués de tancar per força major abans de la data prevista -11 d’abril de 2021- i es realitzaria, compensant als clients que ho sol·licitin, amb un import que serà bescanviable en la compra del mateix forfet de la propera temporada d’hivern 2021-2022.

D’altra banda, pel que fa als productes i serveis que Vallnord-Pal Arinsal ofereix en línia a través de la seva central de reserves, les cancel·lacions seran gratuïtes fins i tot a menys de 24 hores d’antelació en alguns casos.

Infografia de les 'mesures Covid' de Vallnord
Infografia de les 'mesures Covid' de Vallnord

Etiquetes

Comentaris

Trending