Setap365 accelera per escurçar el termini pel forfet conjunt i la unió entre Pal i Arinsal

El director general d’EMAP, Josep Marticella diu que treballen intensament tot i que veu difícil que siguin una realitat la temporada vinent

Comentaris

Reunió del consell d'administració de Setap365.
Reunió del consell d'administració de Setap365. SETAP365

Setap365, la unió d'EMAP (Vallnord-Pal Arinsal) i Ensisa (Soldeu-El Tarter) accelera per escurçar el termini del forfet conjunt i la unió entre Pal i Arinsal. El director general d’EMAP, Josep Marticella diu que treballen intensament tot i que veu difícil que siguin una realitat la temporada vinent.

Marticella explica que estan invertint molts esforços en la unió esquiable de Pal i Arinsal. És un dels primers projectes de Setap365 i té un pressupost de 36,4 milions d'euros, amb dues noves pistes, la innivació artificial i un edifici de serveis. El termini en el lliurament de materials s'ha allargat més del previst i això fa que sigui difícil la seva obertura durant la pròxima temporada tot i que es considera una obra fonamental.

Pel que fa al forfet únic també s'hi està treballant malgrat que Marticella considera que caldria un forfet per a tots els dominis amb accés a Vallnord, Soldeu-El Tarter, Arcalís i Pas de la Casa-Grau Roig, amb el principi d'una estació. un forfet. Setap365 és la titular del 99,99% de les accions d'EMAP i del 99,68% d'Ensisa. El govern i l'administració de la nova societat correspon a la junta general i al consell d'administració.

 

 

 

Comentaris (1)

Trending