Secnoa incrementa la inversió prevista a Arcalís de cara a la temporada d’hivern vinent

Aportarà un milió d’euros més del que preveia el Pla Director de l’Estació, arribant a més de dos i el principal projecte serà l’ampliació de la capacitat del telecabina Tristaina

Comentaris

El telecabina Tristaina tindrà més capacitat.
El telecabina Tristaina tindrà més capacitat. COMÚ D'ORDINO

Secnoa ja treballa en les noves temporades d’Arcalís. Amb els bons resultats assolits aquest hivern, l’estació vol fer una aposta inversora forta de cara al vinent. Així, s’incrementarà la partida en un milió d’euros més la xifra prevista al Pla Director. Un dels projectes clau serà l’ampliació de la capacitat de transport del telecabina Tristina, que ja estarà disponible per a l’estiu.

Així, el consell d’administració de Secnoa ha decidit increment la inversió prevista pels pròxims mesos. Puja un milió més i això farà que acabi superant els dos, molt per sobre del que estava inicialment establert al Pla Director de l’Estació. Aquests diners s’han d’acabar concretant en diferents actuacions, algunes de les quals estaran ja enllestides a l’estiu.

És el cas de l’ampliació de la capacitat de transport del telecabina Tristaina. Així, creixerà en un 33%, amb sis noves cabines. Actualment, costa de vint i el màxim possible és de 31. Un altre punt important on es destinarà la inversió és la millora del sistema de neu de cultiu. També es preveu fer més gran la zona de debutants dels Planells i l’espai de les taquilles, així com la instal·lació de carregadors elèctrics a la zona d’aparcament.

L’anunci de l’increment d’inversió ha estat molt ben rebut pel comú d’Ordino, soci minoritari de Secnoa. Així, el cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha expressat la seva satisfacció per la decisió. “És un fet que serveix per ratificar l’encert de la concessió de l’estació”, ha assegurat.

De moment, Arcalís romandrà tancada els pròxims mesos. La temporada d’estiu està previst que s’iniciï el 3 de juny.

Comentaris (3)

Trending