Pal Arinsal posarà a la venda els forfets de temporada en una fira virtual

L’objectiu és recuperar l’esperit de l’estand que cada anys es tenia a la d’Andorra la Vella i els clients la podran visitar de forma telemàtica del 30 d’octubre a l’1 de novembre

L'anunci de la fira.
L'anunci de la fira.

El proper 30, 31 d’octubre i 1 de novembre, Vallnord – Pal Arinsal posarà a disposició dels clients la seva Fira Virtual, un esdeveniment de tres dies amb els mateixos avantatges que hi ha hagut durant anys per a la Fira d’Andorra la Vella. Aquesta cita serà la millor oportunitat per aconseguir els diferents forfets de temporada de l’estació de la Massana, ja que, a més de gaudir d’una tarifa avantatjosa, també podran tenir regals i participar en diferents sortejos.

L’estació no vol perdre una tradició anual, com és la participació a la fira de la capital. Per això, ha llançat la iniciativa d’una de virtual pròpia on posaran a la venda tots els forfets de temporada de l’estació amb els millors avantatges en tarifes i acompanyats de regals i sortejos. Aquesta acció estarà disponible entre el 30 d’octubre i l’1 de novembre a través del web del domini.

L’estació posarà a la venda els diferents forfets, com ara l’Ski&Bike o el nou producte per a la pràctica d’esquí de muntanya, entre altres. Els clients podran reservar també el pàrquing VIP i les classes a l’escola. Qui faci ara la compra podrà beneficiar-se d’una tarifa més econòmica i a la vegada, endur-se com a obsequi un forfet de dia per a l’hivern o l’estiu i una mascareta personalitzada de Vallnord-Pal Arinsal.

La compra d’aquest forfet amb promoció només serà vàlida via telemàtica i podrà recollir-se, juntament amb els regals,a Gala Perfumeries de l’Avinguda Meritxell, 78 (a la plaça de la rotonda) fins al 22 de novembre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending