Naturland estrena la temporada d’esquí andorrana aquest dissabte

El domini de la Rabassa laurediana avança una setmana l’obertura, encara que parcial, i oferirà deu quilòmetres de pistes amb neu pols i no demanarà, per ara, passaport sanitari per esquiar

Una imatge d'aquest divendres a Naturland.
Una imatge d'aquest divendres a Naturland. naturland

Naturland avança una setmana l'obertura de la temporada d'esquí de fons a l'estació de La Rabassa i obrirà aquest dissabte 27 de novembre parcialment deu quilòmetres de pistes. Les nevades dels darrers dies, conjuntament amb la producció de neu amb els dos nous canons adquirits, han permès que el terreny estigui en bones condicions per a la pràctica de l'esquí nòrdic.

Així, aquest cap de setmana s'obrirà la pista del Prat de Conangle (1,6 km), la pista verda El Bosc (1,8 km) i la pista vermella Roca de Pimes (6,5 km) en estil patinador, tot i que durant la nit es treballarà per poder traçar. L'horari de l'estació serà de 9 del matí a 5 de la tarda. Les cotes de neu oscil·len entre els 10 i els 20 centímetres de neu pols. L’estació tancarà entre setmana, i la previsió és condicionar progressivament més quilòmetres de cara al 3 de desembre, quan ja es preveu obrir de manera ininterrompuda fins al 18 d’abril del 2022. Els paquets d’activitats conjuntes a les dues cotes s’activaran a partir d’aquesta data.

L'activitat del Tobotronc aquest cap de setmana s'anul·la, ja que les condicions de fred i vent que s'esperen

Per a les persones que vulguin fer una sortida a la natura, també hi ha la possibilitat de fer un circuit de raquetes amb un guia, així com l'ús dels trineus a la pista infantil i d’adults. El nou edifici del lloguer (antiga cova de l'ós) s'està acabant de condicionar, però els usuaris podran llogar el material a la botiga de l'entrada de les instal·lacions. Els forfets es poden comprar al mateix lloc.

D'altra banda, l'activitat del Tobotronc aquest cap de setmana s'anul·la, ja que les condicions de fred i vent que s'esperen, amb una sensació tèrmica molt baixa, no garanteixen el viatge en condicions òptimes.  Pel que fa als serveis de l'estació durant el cap de setmana a la Cota 2000, romandrà obert el restaurant de la Borda de Conangle, en horari de 8,30 a 17,30 h, oferint el menú i la carta.

WhatsApp Image 2021 11 26 at 13.40.03
Una imatge d'una de les pistes de Naturland, amb un canó treballant.

MESURES COVID

En relació a les mesures Covid, Naturland segueix els decrets establerts pel Govern d’Andorra, amb la qual cosa, i tenint en compte que s’actualitzen periòdicament, es recomana als visitants que es mantinguin actualitzats pel que fa als possibles canvis en l’accés a les instal·lacions. Naturland, per ara, no pensa demanar el passaport sanitari per esquiar. La decisió del domini lauredià serà unilateral i al marge d’Ski Andorra. S’entén que la casuística de les estacions d’esquí alpí i d’esquí nòrdic o de fons és diferent. I el referent serà, en aquest cas, el que facin les estacions franceses, principalment.

 

Comentaris

Trending