MoraBanc patrocinarà durant quatre anys el sector encampadà de Grandvalira

La directora de banca país de l’entitat financera i el director de màrqueting del domini esquiable han escenificat la signatura de l’acord

David Ledesma i Marta Riera escenifiquen l'acord davant la seu central de MoraBanc.
David Ledesma i Marta Riera escenifiquen l'acord davant la seu central de MoraBanc. MORABANC

MoraBanc i Grandvalira han renovat el seu conveni per a les quatre properes temporades.  L’entitat bancària patrocina el sector encampadà del domini esquiable. La directora de banca país del banc, Marta Riera, i el director de màrqueting de la societat que comercialitza les pistes de la vall d’Orient, David Ledesma, han escenificat la signatura de l’acord.

MoraBanc manté la seva presència destacada als sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp, és a dir, les estacions gestionades per Saetde. Les pistes canillenques són ‘patrimoni’ d’Ensisa, que està participada gairebé al 50% per Crèdit Andorrà. MoraBanc i Grandvalira desenvoluparan conjuntament activitats promocionals durant el període de la col·laboració. Els clients del banc disposaran d’avantatges com ara descomptes en productes i serveis, i sortejos de forfets.

Des de la direcció de MoraBanc es valora molt positivament la renovació d’aquest conveni amb Grandvalira. Per a Marta Riera, “Grandvalira és una empresa amb la qual el banc comparteix valors com la vocació de servei al client i la passió per arribar a l’excel·lència en el desenvolupament de la seva activitat”. El director de Màrqueting de Grandvalira, David Ledesma, destaca que “Morabanc és un partner estratègic amb qui sempre ens sentim a gust i compartim una estreta vinculació amb l’esport i la neu del nostre país”.

La renovació del conveni signat amb Grandvalira és una mostra, manté l’entitat bancària en un comunicat, del compromís de MoraBanc amb el sector de la neu dins de la seva política de suport als principals motors econòmics i socials d’Andorra. Actualment, el banc també dona suport a l’esquí club PCGR i d’esquí de muntanya de la FAM, així com a la Comapedrosa Andorra, prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya.

Comentaris

Trending