Forfet únic per 399 euros per als residents i 722 per als turistes

Grandvalira Resorts, la unió entre totes les estacions del país, donarà l’opció d’adquirir tres tipus de passis diferenciant l’accés que tindran als diferents dominis d’Andorra

Una imatge àerea de Grandvalira.
Una imatge àerea de Grandvalira. Grandvalira

S’ha mantingut la incertesa fins al darrer moment, però Grandvalira Resorts, el conglomerat de tots els dominis esquiables del país, ja ha donat a conèixer els preus de venda del forfet únic, que passarà a anomenar-se Andorra Pass. Així, segons el moment de compra, el preu podrà ser des de 399 euros, fins als 480 euros per als residents, mentre que els no residents el podran adquirir entre 722 euros i 1.095 euros. Es donarà l’opció de poder adquirir dos passis més, que limitaran l’accés entre les diferents estacions del Principat.

A partir d’aquest dijous ja es poden adquirir les noves modalitats de forfet de temporada, que es dividirà en tres opcions diferents i, entre elles, el forfet únic. Aquesta és la gran novetat, i s’anomena Andorra Pass. Tal com ja s’havia explicat, inclou les tres estacions del país, amb un total de 303 quilòmetres esquiables. Així mateix, Grandvalira Resorts tindrà tres períodes per comprar els forfets, que faran variar el seu preu. D’una banda l’Early Booking, que dóna la possibilitat de tenir un descompte d’entre un 10% i un 25%, i serà fins al 30 de setembre per als no residents i fins al 15 de novembre per als residents. El període promocional serà fins al 8 de desembre, i posteriorment començarà el PVP, que s’allargarà fins al final de temporada.

El nou forfet, que inclou les tres estacions del país, variarà el seu preu depenent de les condicions del client, de la residència i del moment de compra. Durant l’Early Booking, aquells residents que ja havien adquirit un passi amb anterioritat ho podran fer per 399 euros, mentre que el preu per als no residents serà de 722 euros fins al 30 de setembre. Els clients nous tindran, durant aquest període inicial, un preu de 420 euros per als residents i de 760 euros per als no residents.

Començat el període Promo per als no residents, els nous clients podran adquirir aquest forfet únic per 820 euros, mentre que en el període PVP el preu serà de 1.095 euros. Finalment, els nous clients residents podran tenir l’Andorra Pass per 480 euros a partir del 16 de novembre. Com a novetat, aquest passi suma dues noves estacions als Estats Units, a de Deer Valley, a Utah, i la d’Steamboat a Colorado.

La segon opció que s’ofereix aquesta temporada és el Nord Pass, que unifica els antics abonaments d’Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Valls del Nord i, com a novetat, inclou quatre dies d’esquí a Grandvalira per als no residents i dos per als residents. El preu d’aquest passi és de 247 euros fins al 15 de novembre, quan la tarifa passa a 280 euros. Per als turistes, es podrà adquirir per 546 euros inicialment, pujant fins a 612 euros i, a partir del 8 de desembre, per 707 euros. Per als nous clients, el cost inicial serà 260 euros i de 295 al període PVP. Per als no residents, els preus són 575 euros, 645 i 745 euros en cadascun dels períodes.

Per últim, s’ha creat el Mountain Pass, que unifica el Forfet Natura i el Forfet de Temporada de Vianant. Permet la pràctica dels esports de neu alternatius a l’esquí alpí a les estacions de Grandvalira, Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Naturland. Tindrà un cost de 200 euros.

Comentaris (40)

Trending