Zourdine Thior destaca el bon ambient de la plantilla de l’FC Andorra

A l’hora de parlar d’objectius, l’extrem senegalès barreja prudència i ambició: vol anar dia a dia però té clar que el desig és lluitar a la part alta de la taula a finals de temporada

https://youtu.be/ROC-EfC5Yyg

Va ser un dels fitxatges fets per l’FC Andorra de cara al debut a Primera RFEF. Per ara, no ha tingut gaires minuts en les dues jornades disputades, però confia que això canviï aviat. L’extrem Zourdine Thior assegura que el bon ambient que ha trobat li permet estar més “relaxat” quan toqui saltar al camp. També es mostra convençut que l’equip pot arribar a final de temporada lluitant per estar a dalt.

Per ara, no ha tingut gaire participació amb l’equip. Va disputar, tot just, els darrers minuts del duel contra el Linares. Malgrat això, Zourdine té paciència. Sap que la seva oportunitat arribarà. I té clar que ha d’estar preparat per poder complir llavors. A això l’ajuda, però, el bon ambient que, assegura, s’ha trobat a la plantilla.

“Estic molt content d’estar amb aquest grup”, afirma. Així, es mostra segur que “puc aprendre moltes coses bones”. I és que, assegura, “hi ha grans jugadors i un molt bon staff tècnic”.

L’ex del Real Unión destaca que aquest bon ambient li permet treballar en millors condicions. “Està sent fàcil. Això fa que al camp jo estigui més relaxat i pugui donar el màxim”, indica. En aquest sentit, apunta que “puc aportar agilitat i verticalitat a l’equip”.

A l’hora de marcar-se objectius, el senegalès barreja prudència i ambició. “Cal viure el dia a dia, millorant i així podrem estar a finals de temporada amb opcions d’estar a dalt”, comenta.

Per cert, una curiositat. Preguntat a les xarxes socials del club per la seva adaptació a Andorra, Zourdine afirma que està sent bona. L’ajuda, diu, un fet: “és semblant al País Basc”. Ell ve d’allà -es va formar a la Reial Societat i la darrera campanya va militar al Real Unión d’Irun- i assegura que el “verd” del Principat li agrada molt.

Comentaris

Trending