Xisco Pires i Jordi Aláez coincidiran al Manchego de Ciudad Real

Per al porter fins ara a l’Engordany és la primera aventura fora del futbol andorrà mentre que el davanter ha trencat el vincle que tenia amb el Diàgores grec

Comentaris

Xisco Pires (esquerra) i Jordi Aláez.
Xisco Pires (esquerra) i Jordi Aláez. ARXIU

Els internacionals Xisco Pires i Jordi Aláez coincidiran al CD Manchego de Ciudad Real aquesta propera temporada. De fet, ja haurien d’haver iniciat la preparació amb un conjunt que disputa la tercera divisió RFEF. Per al porter fins ara a l’Engordany és la primera aventura fora del futbol andorrà mentre que el mitjapunta ha trencat el vincle que tenia amb el Diàgores grec.

El conjunt castellà, que ha canviat de president aquest estiu, està immers en una profunda renovació que farà que els dos andorrans passin a formar part de la plantilla. Hi ha molts canvis. Els dos jugadors internacionals amb Andorra, de 23 anys, miraran de donar un nou rumb a les seves carreres esportives. Pires havia jugat darrerament a l’Engordany i sempre ho havia fet en el futbol andorrà. Aláez, en canvi, ha deixat bones sensacions al Diàgores de la Superlliga 2 grega però ha preferit trencar l’any que encara l’únic al club hel·lènic i posar rumb al Manchego on se l’espera amb cert delit.

Etiquetes

Comentaris

Trending