Vuit possibles rivals per l’FC Andorra en la primera eliminatòria del ‘play-off’

L’opció és probable és un dels quatre altres campions de grup (Burgos, Real Sociedad B, Linares o Badajoz) però també hi ha probabilitats més petites que sigui un segon: Celta B, Athletic B, UCAM Múrcia o San Sebastián de los Reyes

Els jugadors de l'FC Andorra celebren el primer gol al Collao.
Els jugadors de l'FC Andorra celebren el primer gol al Collao. FC ANDORRA

Un cop assolida la classificació per a la fase d’ascens a Segona A, l’FC Andorra ja està pendent del sorteig que se celebrarà aquest dilluns (12.30 h.). al Palau de Congrés de Mèrida. El rival dels tricolors sortirà d’entre els quatre campions dels altres grups (Burgos, Real Sociedad B, Linares o Badajoz) o, ja amb menys opcions, un dels segons (Celta B, Athletic B, UCAM Múrcia o San Sebastián de los Reyes). Els partits es disputaran el cap de setmana vinent a Extremadura.

L’Andorra és un dels setze equips que s’han classificat per al ‘play-off’ d’ascens a Segona A. D’aquests, quatre aconseguiran jugar la temporada vinent a la categoria de plata del futbol espanyol. Per tant, per pujar, cal superar dues eliminatòries. La primera es disputarà en una setmana, a un dels quatre camps extremenys (Nuevo Viver de Badajoz, Francisco de la Hera d’Almendralejo, el Municipal Villanovense de Villanueva de la Serena i el Vicente Sanz de Don Benito) que seran la seu d’aquest tram decisiu de competició.

L'estadi Francisco de la Hera serà una de les seus.

Relacionat

Quatre ciutats d’Extremadura seran la seu d’una fase d’ascens que l’FC Andorra somia jugar

El sorteig de la primera eliminatòria se celebrarà aquest dilluns. Dels bombos han de sortir vuit partits, un dels quals el de l’Andorra. Dos són els criteris claus. El primer, aparellar els millors classificats contra els pitjors. I, el segon, sempre que sigui possible, evitar que hi hagi duels entre equips del mateix grup. És a dir, els tricolors no poden encreuar-se ni amb Barcelona B ni amb Ibiza-Eivissa.

El primer que es farà és aparellar el millor quart, el Calahorra, amb un dels primers. A partir d’aquí, es definiran partits entre campions i tercers. Així doncs, hi ha una elevada probabilitat que el rival de l’Andorra sigui un dels quatre altres líders: Burgos (50 punts), Real Sociedad B (53), Linares (47) i Badajoz (54).

Si un cop sortint tots els primers, l’Andorra no té rival, aquest sortia entre els segons de grup. Llavors els possibles contendents serien el Celta B, l’Athletic B, l’UCAM de Múrcia o el San Sebastián de los Reyes. El que queda clar és que, de moment, cap tercer s’enfrontarà amb els tricolors.

Els jugadors de l'FC Andorra celebren la classificació per a la fase d'ascens a la gespa del Collao.

Relacionat

Són de ‘play-off’

Comentaris

Trending