Quatre ciutats d’Extremadura seran la seu d’una fase d’ascens que l’FC Andorra somia jugar

Les dues eliminatòries de les quals sortiran els quatre nous equips de Segona A es disputaran a Badajoz, Almendralejo, Villanueva de la Serena i Don Benito

L'estadi Francisco de la Hera serà una de les seus.
L'estadi Francisco de la Hera serà una de les seus.

Queden dues jornades de la segona fase del campionat a Segona B i l’FC Andorra intentarà classificar-se per a la promoció d’ascens. Si ho aconsegueix, ja sap on es disputaria. Tal com va passar l’any passat, les eliminatòries no es disputaran als camps dels equips participants sinó en seus predeterminades. I aquestes, a diferència de l’any passat, no seran a Andalusia sinó a quatre localitats d’Extremadura: Badajoz, Almendralejo, Villanueva de la Serena i Don Benito.

Així ho ha oficialitzat la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Els setze equips que es classifiquin per al ‘play off’ hauran de superar dues eliminatòries que es disputaran a partir únic el 15 i el 23 de maig. Les seus seran el Nuevo Vivero de Badajoz, el Francisco de la Hera d’Almendralejo, el municipal Villanovense de Villanueva de la Serena i el Vicente Sanz de Don Benito.

En cas d’empats, els partits tindran pròrroga, però no llançament de penals, tret que els dos rivals hagin ocupat el mateix lloc a la classificació en les dues fases anteriors. En cas contrari, l’eliminatòria serà pel conjunt que quedés millor situat.

Cal recordar que serà el darrer ‘play off’ de Segona B, que viu la seva darrera temporada per donar pas a la Primera, la Segona i la Tercera RFEF. Enguany, fins a 102 equips hi ha pres part dividits en cinc grups i deu subgrups.

Comentaris

Trending