EL VPC competirà a la nova Regional 1 amb desplaçaments llargs i rivals complicats

La categoria consta de quatre grups i els tricolors jugaran amb equips del Llenguadoc-Rosselló com l'Avenir Bleu et Blanc i el Bédarieux que havien militat a Federal 3

Comentaris

El Bédarieux (de groc) serà un dels rivals del VPC.
El Bédarieux (de groc) serà un dels rivals del VPC. BEDARIEUX ORB

El VPC Andorra ja coneix els seus rivals per a la pròxima temporada. S'estrena una nova competició, la Regional 1 i l'equip ha quedat enquadrat en el grup 1 amb una majoria de conjunts del Llenguadoc-Rosselló, cosa que implicarà desplaçaments llargs, en algun cas fins a les rodalies de Montpellier. Als vells coneguts de poblacions més pròximes a Andorra, com Tarascon o Laroque-Bélesta s'afegeixen rivals potents com l'Avenir Bleu et Blanc o Bédarieux.

Aquests dos adversaris ja es van enfrontar al VPC la darrera temporada que aquest va militar a Federal 3. Són equips potents i que tindran com a objectiu l'ascens. Als tricolors els hauria anat millor quedar enquadrats en el grup 2 per proximitat. Enguany hi ha hagut una remodelació de totes les categories regionals i es va decidir unificar tots els departaments, cosa que ha obligat a incloure equips com el VPC o el Tarascon al Llanguedoc-Rosselló ja que estan inscrits a l'Arieja.

L'objectiu andorrà és l'ascens pel qual ja va lluitar la temporada passada, sent eliminats per Sigean-Port la Nouvelle. En la primera eliminatòria van superar a l'Estadi Nacional, l'Haut Vernet, que també serà un dels contrincants a la pròxima temporada.

En aquesta nova categoria serà obligatori tenir un segon equip que jugui amb 15 jugadors, mentre que a les altres és permetrà fer-ho amb 10 o 12 components. La competició començarà el 18 de setembre i no el 25 com s'havia decidit en un principi. El VPC iniciarà la pretemporada el 10 d'agost amb el nou entrenador, Dani Raya. Completen el quadre tècnic, Paul Alieu, Alain Bonell i David Kirikàixvili 

Etiquetes

Comentaris

Trending