Vinyes repeteix podi a l’Azores Ral·ly

El pilot andorrà, fent duet amb Jordi Mercader, queda segon en la categoria ERCopen de la prova a l’arxipèlag portuguès, només superat pel lituà Seks Martins

26ViAzores3383
26ViAzores3383 Fotoesport

Joan Vinyes i Jordi Mercader, al volant del seu Suzuki Swift R4lly, han acabat en segona posició en la categoria ERCopen en l’Azores Ral·li, disputat aquest cap de setmana. És el segon podi consecutiu del pilot andorrà que, ara mateix, lidera la classificació del campionat. L’equip lituà Seks-Renars (Skoda Fabia - Rally2 kit) van pujar al calaix més alt del podi mentre que Munarri-Cancel·la, van assolir la tercera posició.

La prova va estar marcada per la pluja, que va fer acte de presència divendres al vespre, just el dia abans de l’inici de la cursa. En la primera etapa, i vist el bon ritme de Seks Martins, Vinyes va centrar-se a assegurar la segona plaça davant la pressió que exercia l’equip francès de Victor Cartier i Maye Marini. Van acabar la jornada amb 24 minuts d’avantatge.  

La segona i definitiva etapa no va tenir pluja però les condicions de les pistes no eren senzilles, amb fang, vent i boira dificultant la tasca dels pilots. Vinyes i Mercader van mantenir el ritme suficient per assegurar la segona posició.

“El traçat del ral·li és dur per a nosaltres, però també ho és per a les mecàniques que han d’aguantar el pas per zones molt trencades i competint. Ser més prudent en el pilotatge era l’única solució per a evitar mals majors”, comentava el pilot andorrà un cop finalitzada la prova. En aquest sentit, ha apuntat que “la segona posició és molt treballada, ens deixa molt satisfets i agraïts a l’equip”.

Amb aquest podi, Vinyes se situa líder de la categoria ERCopen. En aquest sentit, cal remarcar que Seks Martíns ha vençut en les dues proves disputades fins ara, però en el ral·li inicial, el de FAFE, no va fer efectiu el cànon que calia per puntuar. La propera cita pel pilot andorrà serà el 13 i el 14 de maig, amb el Ral·li Illes Canàries, ja sobre asfalt.

Etiquetes

Comentaris

Trending