Vinyes i Mercader, segons al ral·li Serras de Fafe

La prova se la va emportar Javier Pardo, després de dues jornades marcades sobretot per la pluja que va deixar les pistes molt complicades

El cotxe de Vinyes, en un moment de la cursa, marcada per la pluja.
El cotxe de Vinyes, en un moment de la cursa, marcada per la pluja.

El tàndem format per Joan Vinyes i Jordi Mercader han acabat en segona posició de la categoria ERC2 el Ral·li Serras de Fafe e Felgueires, el darrer sobre terra de la temporada. Al volant del Suzuki Swift R4lly S, han quedat just per darrere de l’equip Suzuke Ibérica de Javier Pardo i Adrián Pérez. El tercer lloc va ser per a l’equip rus Feofanov-Kokins pilotant un Swift de la marca japonesa. La competició va estar marcada per una climatologia molt adversa.

I és que, sobretot en la primera jornada, la del dissabte, la pluja va deixar el recorregut en unes condicions molt complicades. L’aigua va caure durant tot el dia i les va convertir en pistes gairebé de patinatge on era molt difícil mantenir recte el cotxe. La situació va millorar el diumenge, ja sense precipitacions, fet que va permetre que la cursa fos més assequible.

En la primera etapa, Vinyes i Mercader van acabar a 2’05’’6 de Pardo i Pérez. En part, no van poder apropar-se més per culpa de dues punxades que van patir. En la segona, ja amb millors condicions, es va mantenir les posicions, tot i que a major distància. Al final, la diferència va ser de 3’06’’6.

La posició permet Vinyes mantenir la tercera plaça en la classificació provisional de l’ERC2, amb 114 punts. Al davant, Pardo té 159 i Feofanov 144. La pròxima cita serà a finals de mes, del 22 al 24 d’octubre, a Hongria. Serà la tercera cursa sobre asfalt i la penúltima del calendari.

Etiquetes

Comentaris

Trending