Una vintena de jugadores del top 120 mundial, al WTA 125 d’Andorra

La tennista andorrana, Vicky Jiménez, formarà part del quadre principal i debutarà en el seu primer partit el dimecres 30 de novembre

Cartell del WTA 125 d'Andorra femení.
Cartell del WTA 125 d'Andorra femení.

El pròxim 28 de novembre, i fins al 4 de desembre tindrà lloc el WTA 125 d’Andorra, el primer campionat femení d’aquestes característiques del país. S’emplaçarà al Poliesportiu i s’encarregarà de portar fins al Principat gairebé una vintena de jugadores del top 120 mundial. A més, serà l’oportunitat de l’andorrana, Vicky Jiménez, de jugar a casa. De fet, formarà part del quadre principal i debutarà en el seu primer partir el dimecres 30 de novembre.

La llista de jugadores definitiva del WTA 125 d’Andorra es va tancar el passat 31 d’octubre. Entre elles es compta amb algunes de les millors del món, entre les quals es troben guanyadores i finalistes de torneigs com Roland Garros o Wimbledon. Són 19 les tennistes del top 120 mundial les que arribaran el pròxim 28 de novembre al Principat. Entre elles destaca Alison Van Uytvanck, actual número 56 amb 12 títols individuals al seu palmarès.

Els impulsors del WTA 125 d'Andorra amb la tennista andorrana Vicky Jiménez.

Relacionat

Vicky Jiménez, “il·lusionada” per poder jugar a casa i intentar guanyar el WTA 125 d’Andorra

La llista, però, continua amb Tatjana Maria, actual semifinalista de Winbledon o Linda Noskova, guanyadora del Roland Garros Junior 2021. Vicky Jiménez també formarà part del quadre principal. La seva primera aparició serà el 30 de novembre a les 19:30h. Com ja va anunciar, enfronta aquest campionat amb molta il·lusió de poder jugar a casa i amb esperances de poder guanyar. El torneig encara compta amb sis invitacions (Wild Cards) pel quadre principal, que aniran destinades a jugadores de renom, entre elles top 50 i joves promeses.

Comentaris

Trending