Vídeo de suport del blaugrana Pedri a la base de l’FC Andorra

El jugador canari anima els joves futbolistes del club tricolor, que ara mateix no poden competir per les suspensions de les diferents lligues a Catalunya

Comentaris

Jugadors del futbol base tricolor.
Jugadors del futbol base tricolor. FC ANDORRA

El jove jugadors de l’FC Barcelona Pedri ha enviat un missatge d’ànims a la pedrera de l’FC Andorra. El davanter canari, un dels fitxatges d’aquesta temporada del conjunt blaugrana, ha volgut esperonar els futbolistes de la base tricolor en uns moments durs, ja que fa dies que no poden competir per culpa de les restriccions aplicades per la Generalitat de Catalunya per intentar frenar l’expansió del coronavirus.

Aquestes mesures han suspès totes les lligues organitzades per la Federació Catalana de Futbol fins, com a mínim, gener. Per això, Pedri ha volgut enviar “un vídeo per al futbol base de l’Andorra que ara mateix no pot jugar”.

En ell, el jugador es mostra confiat que, ben aviat, aquest problema se solucionarà. “Esperem que aquesta situació s’arregli aviat i pugueu tornar a gaudir com ho fem nosaltres”, ha comentat en la gravació, compartida pel compte oficial de Twitter del club tricolor.

Comentaris (1)

Trending