Vicky Jiménez supera sense problemes els setzens de final a Buenos Aires

L’andorrana s’ha desfet en dos sets (6-0 i 6-2) de la local Chiara di Genova i ja espera rival a vuitens entre la nord-americana Ann Li i l’hongaresa Reka-Luca Jani

Vicky Jiménez celebra una victòria.
Vicky Jiménez celebra una victòria. Argentna Open

Vicky Jiménez ha iniciat amb bon peu el segon torneig de la gira per Amèrica del Sud. A Buenos Aires, l’andorrana ha superat sense excessives dificultats la local Chiara di Genova. Només ha cedit dos jocs i s’ha apuntat el duel per 6-0 i 6-2. La propera rival serà la guanyadora del duel entre la nord-americana Ann Li i l’hongaresa Reka-Luca Jani.

Jiménez ha dominat sense cap problema el duel de setzens de final del torneig que aquesta setmana es disputa a la capital d’Argentina. Ha arrasat en el primer set, sense donar opcions a di Genova, número 1.229 del rànquing WTA.

En el segon, l’argentina ha oposat una tímida resistència, sumant dos jocs, el segon trencat el servei a Jiménez. Llavors, però, el parcial ja estava en 5-2 i l’andorrana li ha tornat per tancar el duel.

A vuitens de finals, la tennista del Principat ja espera rival. Li toca tenir paciència, ja que fins dimecres no es disputa el duel entre Li i Jani, 138 i 110 respectivament del rànquing WTA.

Etiquetes

Comentaris

Trending